Сребро за Жени Младенова на Европейската купа в София!

На 09 и 10 март 2019г в София се проведе четвъртото поредно издание на турнира „Шоколад” за деца до 12 г и Европейска купа за деца до 14 години!
Участваха 360 състезатели от 20 страни на оръжията шпага и рапира.
При момичетата на шпага до 14 години, в конкуренцията на 54 момичета от 10 страни, нашата Жени Младенова направи прекрасно представяне!
Жени грабна среброто в Европейската купа на момичета до 14години!
Пътят и към вицешампионската титла мина през груповата фаза , където тя изигра перфектно боевете си и с актив от 5 победи влезе в схемата на ДЕ с номер седем.
С отлична концентрация и нарастваща мотивация тя спечели три поредни елиминации, което и донесе и сребърният медал на турнира!
Прекрасно постижение и чудесен личен рекорд на Жени! Браво!
Всички сме горди, от факта, че Жени Младенова достойно представи клуб „София” и всъщност направи най-доброто представяне на българин в изключително силния турнир „Шоколад”- до 12 г и Европейска купа до 14г! Браво!
Поздравления за всички състезатели на клуб „София” и техните треньори за добрата работа и мотивация за достойно представяне.
Благодарности за подкрепата от всички български клубове участвали в турнира! Благодарности на съдийския състав за коректността и обективното съдийство!
Благодарности за любезната подкрепа на фирмите – спонсори:
„FWF-България”- Основен спонсор
„Мая-5”, „Европринт”, ”Озон-БГ”, ”Светлинни реклами”
Очакваме ви отново на следващото издание на турнира!

You May Also Like

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial