Успешно представяне в сателитният турнир “St Duje Cup” в Сплит – Хърватска.

На 28.04.2018г в Сплит –Хърватска се проведе сателитен турнир за мъже и жени в който участие взеха състезатели от над 25 нации от целия свят.
При жените наша представителка бе Венцислава Денинска, която след три победи в груповата фаза се класира за ДЕ.
Жребият я срещна с унгарката Pleesz , над която Венцислава се наложи с 15:12.
Следващата и среща бе за 16-ката на турнира, но отстъпи от Hsien от Хонг Конг- която впоследствие стана и Шампионка на турнира.
В крайното класиране, в конкуренцията на 66 участнички, Венцислава Денинска зае 26 място.Браво!
При мъжете успешно се представи Иван Зафиров, който в крайното класиране зае 12 място сред 55 състезатели.Пътят му до топ 16-ката на турнира премина през груповата фаза в която Иван спечели 5 победи.Това му даде отлично класиране за ДЕ, поради което в първата елиминация бе подставен.Иван се класира директно за втората фаза на ДЕ където в бой за 16-ката се наложи над канадеца Pelletier с 15:10.
За 8-цата се срещна с един от фаворитите в турнира италианеца Marenco.
За пореден път Иван показа силна мотивация за изява в международните турнири, а това вече превръщайки се в тенденция ни дава основание да очакваме с нетърпение следващите му резултати.
Другите наши представители- Тодор Бояджиев и Даниел Алекзандер, заеха съответно 40 и 50 място.Класирания на други български състезатели:Пресиян Кралев-31 място.

You May Also Like

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial