Програма за дистанционно обучение по фехтовка.

Скъпи фехтувачи, скъпи приятели,
Поради интереса ви към публикуваните материали във фейсбук страницата на клуба като индивидуална онлайн форма на обучение и желанието ви да реализираме вариант с който да бъдем по-близко до атмосферата на тренировъчната зала, екипът на клуб по фехтовка „София” разработи програма за дистанционно обучение за членовете на клуба.
Програмата включва поставянето на конкретни видео задачи според вида на групите, обратна връзка за нивото на тяхното изпълнение и оценка на постигнатото.
Постигнатите резултати ще бъдат степенувани и регламентирани като нива на напредналост, като във всяко едно ниво ще бъдат определени съответните бонуси за успеваемост.
Всички които искат да се включат в дистанционната форма на обучение трябва се свържат с Даниел Бояджиев, за да получат формулярите и всички необходими документи за записване.
Надяваме се тази програма да е ползотворна за нашите фехтувачи и да е една интересна онлайн форма на общуване.
Всички останали, които няма да се включат в дистанционната форма на обучение по една или друга причина, могат да използват видео материалите, които ще продължим да споделяме във фейсбук страницата на клуба.

You May Also Like

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial