СПОРТЕН ЛАГЕР „БАНСКО-2018“ ПРЕМИНА КАТО ЕДИН МИГ!

Спортен лагер “Банско-2018” премина като един миг!
Толкова вълнуващ, емоционален и ползотворен!
Участваха 51 деца от България, Англия, Румъния и Гърция, които в рамките на шест дни (18-25.08.2018г) тренираха три пъти на ден по програма разпределяща участниците в три възрастови групи.
С изключителният си професионализъм, треньорите Теодор Дундаков, Деница Радева и Михаела Йон-Румъния умело успяха да изградят позитивна емоционална нагласа у децата към упражненията и практиките, а с това и пълноценен ефект в повишаването на спортната им форма.
Освен големият обем от обща и специфичната фехтувална работа, програмата на лагера даваше възможност и за ефективно физическо и емоционално възстановяване.
Участниците в лагера имаха на разположение релакс зона с джакузи, външен басейн, тенис на маса, зона за забавни игри с топка и приложни изкуства, като в сектора приложни изкуства,с помощта на г-жа Камена Цанева, децата изработваха различни сувенири и упражняваха своята сръчност и креативност.
Всички посетиха местността „Бъндеришка поляна“, където при 1600 м надморска височина беше организиран пикник и забавления с атракциони: децата скачаха на надуваем батут, пускаха се по пързалка, играха голф, караха велосипеди, играха игри…..а някой се возиха за първи път на кабинков лифт-беше вълнуващо!
В програмата бе включено и финално състезание на трите възрастови групи до 9, до 12 и до 15г, в което всички вложиха максимални усилия за да достигнат до трофеите.
Всички участници получиха грамоти, първите четирима медали и сувенири от организатора на лагера: клуб „София“, а шампионите купи!
Победители в отделните възрасти станаха:
момичета 9 год. Cioacan Anaith-Romania
момчета до 9 год. Йосиф Ерменков-България
момичета до 12 год. Боряна Митова-България
момчета до 12 год. Юлий Цанев-България
момичета до 15 год.Ion Theodora-Romania
момчета до 15 год.Nistor Horia-Romania
БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ЛАГЕРА ЗА ТЯХНАТА ДИСЦИПЛИНА И ВСЕОТДАЙНОСТ В ТРЕНИРОВКИТЕ, ЗА ПОЗИТИВНИТЕ ЕМОЦИИ С КОИТО ИЗПЪЛНИХА ТЕЗИ СЕДЕМ ДНИ, ЗА УСМИВКИТЕ И ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ!
БЛАГОДАРИМ НА ТРЕНЬОРИТЕ ТЕОДОР ДУНДАКОВ,ДЕНИЦА РАДЕВА, МИХАЕЛА ЙОН ЗА ОТЛИЧНАТА РАБОТА И ВИСОКИЯТ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!
БЛАГОДАРИМ НА КАМЕНА ЦАНЕВА, ЧЕ НАУЧИ ДЕЦАТА НА СРЪЧНОСТ И КРЕАТИВНОСТ!
БЛАГОДАРИМ НА ДОКТОР ДИЯНА ВАСИЛЕВА, КОЯТО НЕ ПОЗВОЛИ НА НИКОЙ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ ИЛИ КОНТУЗИ!
БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ, ПРИЯТЕЛИ И СИМПАТИЗАНТИ КОИТО НИ ПОДКРЕПИХА!
БЛАГОДАРИМ НА ФИРМИТЕ “ FWF-БЪЛГАРИЯ“ И „ЕВРОПРИНТ“, КОИТО ОСИГУРИХА ТЕНИСКИ И НАГРАДЕН ФОНД НА ФИНАЛНОТО СЪСТЕЗАНИЕ!
Успех на всички през новият спортно-състезателен сезон!


Клуб „София“

You May Also Like

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial