Летен лагер в град Банско!

„НИЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ И ТАКА ПОБЕЖДАВАМЕ!”
От 08 до 14 август в град Банско се проведе летният спортен лагер на клуб “София”
Участниците в лагера бяха разделени по възраст и ниво на напредналост, като всяка група се ръководеше от лицензиран треньор, с който групите следваха общата програма
Програмата на летния фехтовален лагер бе направена така, че включваше, както повишаване на спортната форма чрез активни занимания с фехтовка, така и пълноценен отдих чрез умелото съчетаване на природните дадености на Пирин планина.
В програмата имаше съпътстващи програми, като различни творчески дейности, кино вечер, туристически преходи, пикник, конна езда, състезание по фехтовка с много награди и уникална вечер в която всеки участник в лагера сподели своите впечатления.
Победители в официалното състезание по фехтовка “Купа лагер Банско 2021”
Златна група- микс:
Калоян Йорданов и Йоанна Ерменкова
Сребърна група-микс:
Иван Илиев и Калина Павлова
Всички участници получиха грамоти и награди, а победителите в отделните възрасти Купи и талисманът на лагера “Слънчо” – изработен и дарен от Камена Цанева
Екипът на клуб „София” се ръководи от мотото „Ние се забавляваме и така побеждаваме!”, с помощта на което отново успя да създаде неповторима атмосфера изпълнена с позитивно настроение.
Летният спортен лагер 2021 бе отново една невероятна възможност за младите фехтовачи да се заредят с позитивни емоции, да се докоснат до магията на спорта и професионализма на нашите треньори!
Благодарим за гостоприемството на екипа на хотел “Олимп” в град Банско
Благодарим за любезната подкрепа на нашите спонсори фирма”Европринт” и “Мая-5”
Благодарим на всички родители и приятели, които ни съдейстаха по организацията и транспортирането на техниката и съоръженията.
Благодарим на всички от сърце, за това , че помогнаха да направим този лагер незабравим!

You May Also Like

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial