FENCING STAR”-ТУРНИРА НА СМЕЛИТЕ!

На 29 май 2018г в 11 ОУ “Св.Пимен Зографски” в кв.”Дианабад” се проведе четвъртото издание на турнира “FENCING STAR” за любители, родители, аматьори и треньори…
Събитието се проведе в големия физкултурен салон на училището.
Участваха 16 ентусиазирани и силно мотивирани фехтувачи-аматьори, които изиграха групова фаза и директни елиминации в ситемата микс.
Характерно за четвъртото издание на турнира „FENCING STAR”, бе, че за първи път той събра толкова много участници и се проведе с присъствието на представители от град Плевен, което е показателно, че интереса към турнира “Fencing star” се увеличава, а географията му се разширява!
Турнирът “ FENCING STAR” бе създаден през есента на 2016г послучай 10 годишнината на клуб „София” и като подарък, ПОДАРЪК В ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ, към всички родители, симпатизанти и деятели подкрепяли и подкрепящи клуба в неговата дейност!
Турнирът “ FENCING STAR” се провежда периодично (през пролетта и зимата ) с преходна Купа, която се съхранява от ПОБЕДИТЕЛЯ в интервала до следващото издание.
Според регламента на турнира, който спечели Купата в три поредни състезания ще я получи като ТРОФЕЙ!
Всички участници в четвъртото издание на турнира бяха наградени с почетни грамоти, първите четирима с медали, а Шампиона с Купата – “Fencing star”!
Четвъртото издание на турнира се проведе в изключително позитивна и приятелска атмосфера, като продължението или…. втората част от събитието, се реализира под формата на пълноценни анализи и емоционални коментари в близкият ресторант!
КОЙТО СЕ ЗАБАВЛЯВА – ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА
Крайно класиране:
Антон Величков-Шампион
Кирил Даков-Вицешампион
Петър Рачев-3 място
Александър Ерменков-3 място
Димо Александров-5 място
Слави Минчев-6 място
Данаил Стоянов-7 място
Доника Боримечкова Балабанова-8 място
Евелин Христов-9 място
Димо Боздуганов-10 място
Алекс Тодоров -11 място
Камена Цанева-12 място
Христо Любенов-13 място
Фани Рашидова-14 място
Роза Колчагова-15 място
Божидара Вутова-16 място
Честито на всички!

You May Also Like

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial