Отново трофей във витрината на клуб „София“!

На завършилото Държавно първенство по фехтовка за мъже и жени на 5 и 6 юни в Пловдив, нашите момичета в състав Виктория Велиславова, Йоанна Ерменкова, Камена Цанева и Рада Георгиева спечелиха сребърните медали в отборното и поставиха поредният трофей във витрината на клуб „София“!
Държавното първенство по фехтовка за мъже и жени се проведе на 5 и 6 юни, като в първия ден се играха индивидуалните състезания , а на втория ден отборните срещи.
В индивидуалното при жените Вики Велиславова и Йоанна Ерменкова се класираха в топ осмицата на турнира, като заеха съответно пето и шесто място!Браво!
При мъжете най-добре се класира Филип Юсмен заемайки 27 място!Браво!
През втория ден в отборните състезания при мъжете, отборът ни в състав Филип Юсмен, Петър Йосифов и Димо Боздуганов се класираха на девето място!Браво!
Други класирания на наши състезатели:
Жени:
Камена Цанева-10 място
Рада Георгиева-23 място
Мъже:
Петър Йосифов -30 място
Димо Боздуганов-41 място
Това бе последното състезание от сезон 2020/2021 и единственото от Вътрешния календар в което състезателите играят отборни състезания, представяйки своите клубове!
За нас, равносметката от всички възрастови групи в отборната надпревара е четири шампионски и три вицешампионски титли, което ни прави изключително горди с нашите състезатели!
Благодарим на всички състезатели, които се бориха за името на клуба, за старанието, себераздаването и оправданото доверие!
Благодарим за адреналина и емоциите които ни дадохте!
Благодарим за отличните резултати с които клуб „София“ и този сезон затвърди мястото си сред водещите клубове в България!
„Ние се забавляваме и така побеждаваме!“
Само „София“ оле!

You May Also Like

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial