Злато, сребро и бронз за клуб “София” от “Купа на България 2”

На 26 и 27.01.2019г в залата по фехтовка на НСА се проведе поредния кръг от състезанието “Купа на България” даващо точки за националната ранглиста до 17 години (кадети и кадетки)и до 20 години (младежи и девойки).
В първия ден на турнира 15 годишната Далия Христова демонстрира отлична концентрация и великолепна игра ! Тя изигра перфектно боевете си и спечели среброто сред кадетките!Браво!
При момчетата изненадата на турнира бе 12 годишния Филип Юсмен, който показа много борбеност и силна воля. Филип достигна до четвърт-финала и се окичи с бронзовият медал! Браво!
През втория ден…………… Злато за клуб „София“!
Перфектно представяне направи 15 годишната Йоанна Ерменкова, която последователно и методично отстрани всички, които застанаха на пътя и към трофея. Без допусната загуба от началото до края на турнира тя заслужено спечели шампионската титла при 20 годишните девойки. Браво!
При младежите най-добро класиране постигна 15 годишния Васил Ивакимов-9-то място.
Васко даде отличен пример, как когато човек вярва в една кауза и следва поставената си цел винаги може да успее!
Пътувайки за всяко състезание до България……. от далечна Америка, Васил натрупа необходимите точки за националната ранглиста при кадетите.
Той успя да събере актив с който се класира в топ осмицата на България и спечели правото да участва на Европейското и Световното първенство през 2019г, като национален състезател!
Поставена цел-постигната цел! Браво!
Общо в двата дни на турнира за до 17 и до 20 години, клуб „София“ спечели един златен, един сребърен и един бронзов медал и то с 12 и 15 годишните си състезатели.
Добра работа –отлични резултати!
Поздравления за всички състезатели, треньори, родители и приятели, за труда и подкрепата, благодарение на които клуб „София“ постигна тези резултати!
Ние се забавляваме и така побеждаваме!………….. Само „София“!
Други класирания на състезателите на клуб “София”
кадетки:
Йоанна Ерменкова: 8 място
Михаела Балджиева:10 място
Жени Младенова:18 място
кадети:
Маноил Манчев:5 място
Васил Ивакимов: 7 място
девойки:
Михаела Балджиева: 15 място
Далия Христова:17 място
младежи:
Филип Юсмен:22 място
всички снимки:
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2336314129714223&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2337945526217750&type=3

You May Also Like

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial