„FENCING STAR”-ТУРНИРЪТ НА СМЕЛИТЕ!

„FENCING STAR“ – THE TOURNAMENT OF THE BRAVE!

На 21 декември 2017г в 11 ОУ “Св.Пимен Зографски” в кв.”Дианабад”  се проведе ТРЕТОТО издание на турнира “FENCING STAR” за любители, деятели, родители, аматьори, треньори…

ТУРНИРЪТ “FENCING STAR” СЕ РОДИ В КРАЯ НА 2016г КАТО ТУРНИР ЗА ЛЮБИТЕЛИ И НЕПРОФЕСИОНАЛИСТИ С КОЙТО КЛУБ „СОФИЯ” ОТБЕЛЯЗА 10 ГОДИШНИНАТА ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ!

За декемврийското издание на турнира регистрация направиха 10 изключително мотивирани участника-родители, любители и дори активни спортисти.

В ОФИЦИАЛНАТА ЧАСТ  НА КОЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ НА ТУРНИРА, БЕ  ОБЯВЕНА ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ: „АКЦИЯ СТЕФАН“

https://www.facebook.com/events/170311090234286/
Тъй като измежду желаещите да спечелят  Купата „Fencing star“  имаше и редовно картотркирани състезатели, заради fair play на събитието, т.е. заради това участниците да бъдат равностойни , боевете  започваха с преднина в резултата за любителите-фехтовачи.

Преди старта на турнирът, бяха разяснени правилата и схемата за провеждане на състезанието,  бе направен инструктаж за безопасност, както и контрол на екипировката и оръжията.

След груповата фаза бе изиграна ДЕ, след която бе обявено и крайното класиране.

Шампион в третото издание на „Fencing star“ (Турнирът на смелите!) стана Христо Любенов!

Негови подгласници са Тодор Бояджиев-второ място. Александър Ерменков и Евелин Христов-трето място- с  лични рекорди в турнира!

Други класирания:

Димо Боздуганов-5 място

Роза Колчагова-6 място

Данаил Стоянов-7 място

Рада Георгиева-8 място

Димо Александров-9 място

Денис Юсмен-10 място

Всички участници получиха грамоти, от първо до трето място бяха раздадени медали, а на шампиона бе връчена преходната купа „Fencing star“.

Участниците получиха и календари за 2018г с логото на клуб „София“.

Настроението в залата бе изключително празнично, атмосферата бе позитивна и приятелска, а след състезанието се проведе и ползотворен анализ на боевете в близкият ресторант , защото:
НИЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ И ТАКА ПОБЕЖДАВАМЕ!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ И УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!

You May Also Like

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial